Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Blog
30.04.2021 Karavan kempy
Camping Le Parc
Klidný rodinný kemp v malebné oblasti Pays de Fayence na jihu Francie číst celé
21.04.2021 Obytné vozy
10 důvodů, proč si pořídit karavan
Sestavili jsme pro vás důvody, proč si pořídit dům na kolečkách číst celé
10.04.2021 Karavan kempy
Big Bear Plitvice Camping
Zastavte se po cestě k chorvatskému pobřeží u Plitvických jezer známých z filmů o indiánském náčelníkovi Vinnetouovi číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.


Obchodní zóna 250
431 11, Otvice

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas KŠV GROUP s.r.o., se sídlem Obchodní zóna 250, 431 11 Otvice, IČ 25010611, zapsaná u Krajského soudu v Ústí nad Labem , oddíl C, vložka 11373 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Camping Le Parc
30.04.2021 Karavan kempy
Camping Le Parc
Klidný rodinný kemp v malebné oblasti Pays de Fayence na jihu Francie číst celé
10 důvodů, proč si pořídit karavan
21.04.2021 Obytné vozy
10 důvodů, proč si pořídit karavan
Sestavili jsme pro vás důvody, proč si pořídit dům na kolečkách číst celé
Big Bear Plitvice Camping
10.04.2021 Karavan kempy
Big Bear Plitvice Camping
Zastavte se po cestě k chorvatskému pobřeží u Plitvických jezer známých z filmů o indiánském náčelníkovi Vinnetouovi číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky
Kde nás najdete

Kontakty
(Po-Pá, 8-18 hod.)
Mediasys
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz